Welkom bij Villa Ocean View Curacao!

Bon Bini! Leuk dat u een kijkje komt nemen in ons fijne, leuke huis op Curacao.

 

Waarschijnlijk bent u zich aan het oriënteren op of zelfs op zoek naar een mooi, ruim vakantiehuis op Curacao. Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Villa Ocean View is als vakantiehuis per week te huur en zal zeker bijdragen aan een geslaagde vakantie op het mooie eiland Curacao.

 

Met aan meerdere kanten uitzicht op zee bevindt Villa Ocean View Curacao zich op één van de mooiste plekken van het eiland: Vista Royal. Dit gebied maakt onderdeel uit van de mooie wijk Jan Thiel, gelegen tussen de lagune die het Spaanse Water wordt genoemd aan de ene kant en de oceaan aan de andere kant; de zuidoostkant van het eiland. Een dagje naar het strand, duiken of snorkelen? Allemaal op loopafstand mogelijk.

 

Van de zee genieten zonder het water aan te raken kan hier ook: Villa Ocean View Curacao ligt 'eerste lijn' aan zee en biedt een geweldig vrij uitzicht om heerlijk bij weg te dromen. 's Avonds kunt u hier lekker barbecuen en de prachtige Caribische sunset bewonderen met een lekker koel drankje op het ruime terras: het pure vakantiegevoel!