Locatie

 

Villa Ocean View Curacao ligt in Vista Royal, een relatief nieuw verkavelingsplan gelegen in de wijk Jan Thiel, tussen het Spaanse Water en de stranden en restaurants van Jan Thiel, vlakbij het nieuwe villapark Boca Gentil. Vanuit de villa zijn diverse faciliteiten goed bereikbaar, waarvan sommige zelfs op loopafstand.

 

OMGEVING

Binnen een paar minuten lopen staat u op het relaxte strand van Jan Thiel, bent u te gast bij diverse goede restaurants en treft u een kleine supermarkt voor uw verse ontbijtje en de ochtendkrant.

Villa Ocean View Curacao

tl_files/villa/img/curacao/beach_blauwbaai1.jpg

 

Bij het Spaanse Water, dat met de auto op minder dan 5 minuten rijden ligt, zijn verschillende watersport- activiteiten te beoefenen, zoals zeilen, windsurfen en waterskiën.

 

AFSTANDEN

De stranden van Seaquarium Beach met onder andere de bekende Mambo Beachclub, Cabanas en Hemingway's, zijn met de auto in ca. 10 minuten te bereiken. Overdag is het hier heerlijk toeven op het parelwitte strand en ’s avonds zijn er vele mogelijkheden om een drankje te drinken of een hapje te eten.

 

Willemstad, met de bekende gekleurde huizen op de handelskade van Punda, de immer bewegende pontjesbrug en het prachtig gerenoveerde Otrabanda aan de andere kant, bevindt zich op een afstand van ca. 20 minuten rijden van Villa Ocean View Curacao. Hato, de internationale luchthaven van Curacao ligt op ca. een half uur rijden van de villa.